Ondernemers

Wij zijn sterk in ‘normale’ zaken. Ook staan wij bekend om de manier waarop we financieel of juridisch ingewikkelde zaken oplossen.

Dat onderscheidt ons kantoor van andere kantoren. Denk bijvoorbeeld aan complexe scheidingen of erfrechtzaken waarbij u of uw echtgenoot ondernemer is, een eigen zaak heeft of over (aandelen)vermogen beschikt.

Voor ondernemers is het familierecht niet alleen van persoonlijk belang, ook de zakelijke belangen van de onderneming komen bij bijvoorbeeld een echtscheiding in het geding. Ondernemers of hun partners merken deze impact meestal veel te laat, en zien zich pas bij de rechter geconfronteerd met de verstrekkende gevolgen. Daarom doet u er als ondernemer of partner van een ondernemer verstandig aan om de gevolgen van een zaak vooraf met ons in kaart te brengen en een strategie te bepalen.

Het is van belang dat u écht ervaren advocaten en mediators inschakelt. Juist als het een juridisch of financieel ingewikkelde zaak betreft waar u als ondernemer of vermogende particulier bij betrokken bent. We hebben als advocaten en mediators van BootsmaDeRouwe elk meer dan 15 jaar ervaring. En we kunnen procederen als geen ander, maar het is de vraag of een rechtszaak altijd verstandig is. Soms biedt stevig onderhandelen gewoon meer resultaat met minder negatieve gevolgen, ook voor de kinderen.

Heeft u een vraag?

Bel ons op 023 542 11 60 of neem contact met ons op via het formulier